Kategorier
Uncategorized

Online teambuilding med kollegerne – hvad kan I lave

Efter landet lukkede ned er virtuelle arrangementer, herunder virtuel teambuilding og fredagsbare blevet en del af vores alles hverdag. Står du og skal arrangere en virtuel fredagsbar eller et online teambuilding arrangement, og mangler du lidt inspiration til, hvad i skal lave? Læs med her og få et par sjove ideer til, hvordan du kan skabe et underholdende virtuelt arrangement for dine kolleager.

3 ideer til underholdende online aktiviteter

Når det kommer til underholdende online aktiviteter i forbindelse med virtuel teambuilding eller et andet online arrangement, er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser. Der er mange forskellige muligheder, og når bare dine kolleager er med på at give din ide et forsøg og have det sjovt imens, kan nærmest alt lade sig gøre.

Står den på et virtuelt arrangement, kan du blandt andet lave:

  • Kollegabingo, hvor dine kolleager sender sjove eller skøre facts ind, og så laves der en bingoplade, hvor dig og dine kolleger skal gætte, hvem der har gjort hvad.
  • Fællessang – det behøver ikke være kønt, og uanset hvad vil det helt sikkert bringe et smil frem på dine kollegers læber.
  • Øl-smagning, hvor alle køber de samme øl, så I kan sidde hver for sig og vurdere øllen

Der er mange gode ideer, hvormed I kan holde gang i jeres sociale liv på arbejdspladsen. De mange aktiviteter kan bruges til forskellige arrangementer. Hvad end det er i forbindelse med virtuel teambuilding eller en online fredagsbar, vil det med garanti falde i god jord med et underholdende indslag.