Kategorier
Uncategorized

Rengøring og rens af terrazzo

Hvad er terrazzo?

Terrazzo er navnet på en bestemt type gulv, der fik sit gennembrud i 80’erne og som har været populært lige siden i mange danske hjem. Gulvet består af cement og forskellige småsten såsom granit, grus, og kalksten. Gulvet er særligt slidstærkt og nemt at rengøre, og det ses typisk brugt i badeværelser og køkkener.

Vedligeholdelse og rengøring af terrazzogulve

Er gulvet blevet lidt træt at se på, kan det være, det trænger til en opfriskning. Måske er der endda nogle små huller eller sprækker, der skal fikses; her vil det være nødvendigt at bringe en kyndig fagmand ind til at lappe det sammen.

Heldigvis kan du selv hurtigt opfriske dit terrazzogulv med en ordentlig rengøring, hvor gulvet renses for snavs og kalk. Til dette skal du blot bruge sæbespåner og vand. Vask gulvet, skyld efter med koldt vand og tør til sidst gulvet efter med en klud.

Professionel slibning af terrazzogulve

Du kan godt selv foretage en mild polering for at give gulvet nyt liv, især hvis det blot er et lille område, men resultatet bliver pænest, hvis du får en professionel slibning af terrazzogulvet. Slibning af terrazzogulve kræver nemlig en del faglig viden og udstyr. Kontakt en fagmand og få en pris på slibning af terrazzogulve med det samme.