Kategorier
Uncategorized

Renovering af badeværelse

Trænger badeværelset til en renovering eller en modernisering? Så er det en god idé, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan man renoverer et badeværelse, for det kræver nemlig en masse viden om vådrum og sanitet. Skal du ikke selv i gang, men vil hyre håndværkere til at gøre det for dig, er det stadig vigtigt, at du er klar over, hvad og hvor meget der skal laves, samt hvor stort budgettet er.

Du bør overveje:

  • Budgettet
  • Indretningen af det nye rum
  • Ekstra skabsplads
  • At brug en autoriseret VVS’er
  • At bruge en erfaren entreprenør

Hvad koster et nyt badeværelse?

Alt efter, hvor stor en renovering af dit badeværelse, du er ude efter, jo flere penge vil det koste. Du kan nemt forvandle dit badeværelse for få tusinde kroner og give det et nyt udtryk, men er du ude i den helt store renovering med indlagt gulvvarme, nye fliser, maling, nye møbler og måske et ekstra vindue, så koster det noget mere. Renovering af badeværelser er dyrere end andre rum, fordi det er vådrum, hvor der er meget fugt, som ikke skal sprede sig til resten af huset.

Få et tilbud fra flere VVS’ere og find det bedste tilbud. Vær dog opmærksom på, at der kan forekomme uforudsete udgifter som med alle renoveringer.