Kategorier
Uncategorized

Renovering eller nyt badeværelse?

Trænger du til et nyere og mere moderne badeværelse hjemme hos dig? Og er du i tvivl om, om du blot skal gå med en renovering af badeværelse? Eller om du skal ud i at have et helt nyt badeværelse? Læs med her og hør mere om, hvilke overvejelser du skal gøre dig inden du vælger, om der er behov for et helt nyt badeværelse.

Overvejelser forud for projektet

Først og fremmest skal du overveje dit budget. Et helt nyt badeværelse er altid dyrere end en renovering. Står afløb, vandinstallationer og varme fint, og er der derfor ikke behov for et helt nyt badeværelse, men blot en renovering, kan du ofte slippe med et noget mindre beløb. Generelt varierer et badeværelse meget i priser, da det i høj grad afhænger af de valg, du tager.

Dernæst skal du have defineret dine behov, så du kan få et badeværelse, der har det, du skal bruge. Overvej eksempelvis:

  • Hvor meget opbevaringsplads, du har brug for
  • Om der skal ligges gulv med gulvvarme?
  • Vil du have badekar?
  • Skal både børn og voksne bruge badeværelset?

Der er mange overvejelser, du kan gøre dig, og det vil være godt givet ud på den anden side, når du står med et bad, du er glad for. Når du har overvejet alle disse spørgsmål, ved du, hvad du går efter, og du kan finde ud af, om der skal et helt nyt bad til eller blot en renovering. Hvis du har en professionel fagmand med projektet, kan du desuden hurtigt sætte ham ind i, hvilke tanker du har for det færdige produkt.