Kategorier
Uncategorized

Sådan bekæmper du rotter

Hvornår ved du, at der er rotter?

Måske har du gået i hjemmet de seneste par dage og tænkt, at det lugter lidt mærkeligt. Faktisk lugter det lidt af kloak, og du aner ikke, hvorfra lugten kommer. Du kradser dig selv lidt i hovedet og tænker, at der må være noget galt. Det har du også ret i, for hvis du ikke kan finde årsagen til lugten nogen steder i hjemmet, så er det nok rotter, der er problemet. Og så går det op for dig, at de mærkelige kradse- og pivelyde nedenunder gulvet ikke bare var din fantasi. Lydene kan dog også komme fra loftet eller væggene, og finder du underlige gnavemærker i plastic, pap, mad eller andet nær affaldsspanden, så har du endnu et tegn!

Derfor skal du bekæmpe rotten

Rottebekæmpelse er vigtigere end de fleste tror. Måske ser rotten lidt sød ud, men den er egentlig en ballademager. Rotter kan slæbe dårlige bakterier med sig, der leder til sygdomme, og de kan også spise og gnave på alverdens ting og sager, der leder til ødelæggelse af fødevarer, bygninger, elinstallationer og lignende. De er altså skadedyr, der både skader med deres adfærd og deres bombe af bakterier, der er voldsomt smitsomme – og så lever de jo trodsalt også i kloaker – ad!

Sådan bekæmpes rotten

Det er kommunens anliggende at bekæmpe rotterne for dig. Når du altså observerer rotter, der hærger dit hjem, skal du kontakte din kommune med det samme. Du kan med stor fordel også kontakte professionelle skadedyrsbekæmpere, der kan tage sig af problemet for dig. Rottebekæmpelse er et af deres specialer, og de ved, hvordan og hvorledes