Kategorier
Uncategorized

Sådan får du hvide tænder

Hvide tænder giver et smukt smil

Dit smil er noget af det mest charmerende ved dig og er den hurtigste vej til et andet menneske. Derfor er det også naturligt, at man ikke ønsker gule bisser, som ikke ligefrem udstråler formidabel mundhygiejne. Med hvidere tænder får man et friskere smil, som både er attraktivt og som vil øge din selvtillid drastisk.

Start med at skære ned på de dårlige vaner

Den hurtigste vej til et hvidere smil findes i hjemmet – og den findes faktisk i mange af vores vaner. I løbet af ugen har vi nemlig en tendens til at indtage mange af de ting, som i sidste gør vores tænder gulere. Højt kaffe- og te-indtag, især uden mælk, er én af de hyppigste årsager til misfarvning af tænderne, og nydelsesdrikke som sodavand og rødvin hopper med på samme vogn. Det er også selvsagt, at cigaretter heller ikke bidrager til det kønne smil.

Derfor er det en god idé, at spare på disse produkter, og ellers lindre deres negative effekt. Dette kan gøres ved at putte mælk i den varme drik, eller indtage mælk eller vand efter indtagelse af syrlige sager. Brug gerne et sugerør når colaen skal nydes fredag aften, så du mindsker kontakten mellem syren og dine bisser.

Tandblegning hos en professionel tandlæge

En anden vej til et hvidere smil er tandblegning, men her skal man være omhyggelig og opmærksom. Tandblegning er den mest effektive vej til en kridhvid perlerække, og derfor koster denne løsning også en del. Sørg derfor for at vælge en dygtig tandlæge, som yder omhyggelig og professionel tandblegning, så du forlader klinikken med et smil, du aldrig ville erstatte.

Silketand.dk tilbyder f.eks. professionel tandblegning i Silkeborg, med fokus på det bedste resultat og den behagelige proces.