Kategorier
Uncategorized

Sådan sikrer du dig det perfekte skilt

Bestil skilte til din virksomhed hos en skiltemager

Overvejer du at investere i skilte til virksomhedens facader? Så er der en række ting, som er rare lige at reflektere over, inden du kontakter den nærmeste skiltemager. Det er nemlig langt fra ligegyldigt, hvilket skilt du investerer i, da det er det, som dine kunder og gæster forbinder med virksomheden. Med andre ord spiller virksomhedens skiltning en stor rolle i, hvilket førstehåndsindtryk folk tillægger virksomheden – det gælder især ved udendørs logo- og reklameskilte.

Her er 6 ting, du skal overveje, inden du kontakter skiltemageren

  1. Skilte på erhvervsejendomme tjener typisk to formål: at reklamere eller at informere. Tænk derfor over, hvad det primære formål er, og design dit skilt herefter. Det ene udelukker ikke det andet, og man kan sagtens have både promoverende og informerende skilte på sin grund, sidstnævnte er især nyttig til at give direktioner og guide besøgende.
  2. Hvordan passer skiltet til resten af facaden? Det kan hurtigt se klodset og uprofessionelt ud, hvis ikke de skilte- og facadedesign går hånd i hånd. Overvej samtidig, om en renovering vil være nødvendig.
  3. På hvor lang en afstand skal skiltet kunne ses/læses? Det har betydning for, hvor stort et skilt, du skal bruge.
  4. Skal der være lys i skiltet?
  5. Er det tilladt at sætte skiltet op, der hvor du ønsker, det skal sidde? På udendørsarealer kan der være strenge regler for skilteopsætning – især i større byområder.
  6. Hvem vedligeholder skiltet? Fordeles dette ansvar internt i virksomheden, eller bør du indgå en aftale med en skiltemager om vedligehold?

En skiltemager kan rådgive dig om de bedste materialer

Vi kan anbefale dig at kontakte en skiltemager nær dig, hvis du har brug for sparring og råd vedrørende opsætning, design og materialevalg til dit skilt. Derudover tilbyder nogle skiltemagere at fjerne gamle skilte på din grund samt bortskaffe dem på en miljørigtig måde.