Kategorier
Uncategorized

Sådan vælger du de rette industriporte

Står du og skal vælge nye industriporte til bygningerne ved din virksomhed? Så kan det være, du har brug for lidt vejledning i forhold til dit valg. Der findes nemlig mange forskellige typer af industriporte, der kan være til gavn, afhængigt af hvad du har brug for. Måske skal den være let at betjene automatisk, eller måske er størrelsen det vigtigste for dig og din virksomhed. Uanset hvad findes der industriporte, der passer netop til dit formål og behov. Læs mere her for at finde ud af alt i industriporte.

Fordele ved forskellige industriporte

Her får du et overblik over nogle af de forskellige typer af industriporte, samt hvad de kan være til gavn for:

  • En ledhejseport er god, hvis du ikke har så meget plads i din bygning. Den kører nemlig op og lægger sig under loftet. Den kan styres fra en fjernbetjening, så du hurtigt og effektivt kan komme videre med dagens opgaver.
  • En termoport har samme egenskab som en ledhejseport. Derudover er den bedre til at isolere og kan derfor holde jer varme på lageret, selv i koldere tider.
  • Med en hurtigport kommer I hurtigt ind og ud af lokalet, hvis I går meget frem og tilbage. Den er isolerende og effektiv og er desuden både brugbar indenfor og udendørs.
  • En rulleport åbner vertikalt og optager derfor ikke særlig meget plads, så I kan bruge jeres lokale på varer eller maskiner. Derudover fås rulleporte i mange forskellige varianter, så du kan finde én, der passer perfekt til din virksomhed.

Spørg professionelle om hjælp til dit valg

Det kan være svært at finde rundt i det store hav af forskellige industriporte. Derfor kan det være en god ide at spørge en professionel, når du leder efter en ny port. De kan hjælpe dig med at finde den rette port til dit behov.