Kategorier
Uncategorized

Sådan vælger du den rigtige dyrlæge til dit kæledyr

Dit elskede kæledyr har mange af de samme behov som normale mennesker, og de skal derfor håndteres på samme måde. Her tænker vi på en dyrlæge, som er vigtigt for at sikre dit kæledyrs velbefindende. Men inden du begynder at bruge en dyrlæge, kan du være værd at overveje, hvilken dyrlæge der er god mod dit kæledyr og passer til din egne behov. Vi giver dig her nogle ting at overveje, som vil være gode at få styr på, inden det bliver en nødvendighed at tage til dyrlægen.

  • Kom ind og mærk stemningen: Et kæledyr er meget følsomt, og besøget hos en dyrlæge kan ofte medføre stress. Det kan derfor anbefales, at du besøger dyrlægen først med spørgsmål og behandlinger og for at tjekke de andres dyrs reaktioner. Hvis dyrene ikke føler sig trygge, kan det også smitte af på dit kæledyrs oplevelse af den årlige tur til dyrlægen.
  • Behandlingstyper: Hvornår kan du komme ind med dit kæledyr, og har de døgnvagt, hvis uheldet skulle ske uden for åbningstiden? Det er værd at tage i betragtning, fordi dyrlægens skema skal også gå op med dit normale skema. Så undersøg hvad din dyrlæge kan tilbyde dig.
  • Udstyr: Har din dyrlæge moderne udstyr, som tager hensyn til din hunds følsomme led? Eller skal det bare være en dyrlæge, som hurtigt kan fikse dit kæledyr igen? Der er forskellige behov og derfor lige så mange dyrlæger.

Generelt er det vigtigt at finde en dyrlæge, som har styr på sit udstyr og sine dyr. Hvis du bor i Midtsjælland, kan vi derfor anbefale Dyreklinikken Viby. Her får du en professionel dyrlæge, som har lange åbningstider og muligheder for døgnvagt. De specialiserer sig i katte og hunde, så din lille misser eller vovse er i trygge hænder, når du tager dem til Viby.