Kategorier
Uncategorized

Skab en flot have med en havefræser

Hvorfor bør man bruge en havefræser?

Hvis jorden i din have er tør og hård, og hvis dine planter ser ud til at mangle lidt næring at gro af, bør du bruge en havefræser! I stedet for at tage fat i spade og skovl, bør du derfor overveje leje af fræser næste gang, du skal i haven.

Fordele ved at bruge en havefræser

Ikke alle er lige bekendte med de mange fordele, der er forbundet med at bruge og leje en havefræser. En havefræser fylder faktisk ikke særligt meget, alligevel er det en enormt effektiv maskine. Den giver næring og mineraler til dine planter og gør jorden blødere og mere medgørlig, når der skal plantes nye planter eller buske i haven, eller når der skal etableres en urtehave.

Hvordan virker en havefræser?

En havefræser kan lidt sammenlignes med en mini-haveudgave af en plov, der bruges på markerne. En fræser vender nemlig jorden i haven, så den dybe jord, der er godt iltet og fyldt med gode mineraler, kommer op til overfladen og kan give planterne nyt liv. Man kører blot havefræseren hen over de ønskede arealer, der trænger til at blive fræset, og bagefter har man sund, løs jord i overfladen. Trænger dine planter til nyt liv? Tjek leje af fræser ud!