Kategorier
Uncategorized

Skærm din bolig mod uønskede vandskader

Din lokale blikkenslager kan varetage et væld af forskellige opgaver inden for vedligeholdelses- eller optimeringsarbejde omkring din bolig. I overordnet termer kan du hyre en blikkenslager, hvis du har brug for hjælp til at installere nye tagrender, montering eller renovering af kviste, nye nedløb og lignende. I Danmark regner det forholdsvist ofte, og det kan derfor være en stor fordel for dig at kontakte en blikkenslager, der professionelt og effektivt kan skærme din bolig mod indtrængende vand. 

MH Blik og VVS fra Langå: Din garanti for holdbare løsninger

Hos MH Blik og VVS tilbyder de flere forskellige services inden for el, vvs og køl. De kan derfor udover deres blikkenslager-ydelser tilbyde at hjælpe jer med dimensionering, installation og service af varmepumper. Når du skal finde og have monteret et varmeanlæg i din bolig, bør du altid gå efter installatører, der er VE-certificeret. MH Blik og VVS er VE-certificeret, hvilket vil sige, at Energistyrelsen har godkendt deres kvalifikationer som installatører. Det er din garanti for, at de er professionelle og fagligt kyndige i deres omgang med dit nye, energivenlige varmeanlæg.

Din professionelle blikkenslager i Langå

MH Blik og VVS har gennem deres årelange erfaring serviceret et væld af kunder i Langå nær Randers, og de står parat til at hjælpe dig med alt inden for blik- og VVS-arbejde. Som blikkenslager i Langå har de udvidet deres kompetencer til bl.a. at inkludere installation og dimensionering af varmepumper, så de kan tilbyde deres kunder at være behjælpelige i flere dele af en eventuel renoveringsproces.

Renovering af badeværelset? Få en VVS’er på opgaven

Hos MH Blik og VVS sætter de stor pris på at kunne hjælpe dig i større renoveringer. De har kompetencerne, lysten og udstyret til fx at renovere dit badeværelse i nøjagtig det omfang, du foretrækker og har behov for. Det kan være alt fra installering af WC, gulvvarme og afløb eller montering af håndvask, og det gøres alt sammen med baggrund i den dialog, I har haft om projektet