Kategorier
Uncategorized

SKAL DU HAVE OMSMELTET DIT GULD?

Har du smykker liggende derhjemme, som du aldrig kunne finde på at bruge, men som du heller ikke helt kan få dig selv til at skille dig af med? Måske er det arvestykker, smykker med høj værdi eller smykker med en helt særlig betydning for dig. Uanset hvad er du i hvert fald ikke alene om ikke at kunne skille dig af med smykker, som du ikke bruger, og det er netop derfor, at flere og flere får smeltet deres guld om. Læs med her og hør mere om dine muligheder for omsmeltning af guld.  

FÅ SMELTET DIT GULD OM

Har du smykker liggende, som du ikke bruger, er det bare at tage et smut forbi en guldsmed, som kan hjælpe dig med omsmeltning af guld. Det kan være alt fra ringe til halskæder til større ting af guld. Så uanset hvad du har liggende, så tag det med ned forbi en guldsmed, som kan fortælle dig, hvorvidt det kan bruges til omsmeltning eller ej.

HVEM FÅR SMELTET GULD?

Alle kan tage ind forbi en guldsmed og få omsmeltning af guld, og du behøver ikke have en stor mængde af guld liggende for, at det kan lade sig gøre. Når guldet er smeltet om, kan guldsmeden efterfølgende hjælpe dig med at få lavet nye smykker af guldet. Prisen på det guld, du har afleveret, og som er blevet smeltet om, modregnes selvfølgelig prisen på det nye smykke og den arbejdstid, som guldsmeden har brugt på dette. På den måde kan du få et flot nyt guldsmykke meget billigere end, hvis du skulle købe et helt fra ny.

Mulighederne i forbindelse med at designe de nye smykker er mange, og i fællesskab med guldsmeden kan du få designet lige præcis den form for smykke, som du går og drømmer om. Det kan eksempelvis være, at du drømmer om, at dig og din partner skal designe jeres egne vielsesringe, og så kan en guldsmed helt sikkert hjælpe.