Kategorier
Uncategorized

Skræddersyet fragtservice i hele Danmark

Brande Kurérservice tilbyder fragt i hele Danmark for både privatkunder og erhvervskunder og har mange års erfaring inden for fragtservice. Selvom firmaet har faste fragtruter, de kører for deres erhvervskunder, så er det altid muligt som privatkunde eller ny erhvervskunde at få noget fragtet med Brande Kurérservice ligeså. Selvom der tilbydes skræddersyet fragtservice i helt Danmark og de omkringliggende øer med tilgang fra broer, er det heller ikke umuligt at få hjælp til at fragte til Europa. Firmaet har trofaste samarbejdspartnere, som de anvender til at arrangere fragtaftaler til Europa. Derfor kan du også trygt kontakte Brande Kurérservice for hjælp til at fragte udenlands også.

Mange års erfaring inden for fragt

Når man har mange års erfaring som kurérservice, kan man håndtere både de helt store opgaver og også gerne varetage de små opgaver. Derudover finder du også en dedikation, som er ens uanset hvilken kunde, der fragtes for. Der arbejdes i døgndrift, også i weekenderne, for at levere til tiden og samtidigt leve op til firmaets filosofi om, at det er bedre at være lidt forud end lidt bagud.


Fragt af våben og ammunition

Ja, og også alt andet hvad du nu gerne vil have fragtet. Dog har Brande Kurérservice de rette godkendelser og tilladelser til at fragte våben og ammunition, hvorfor det er deres primære ekspertise. De følger altid de gældende regler for transport af våben, våbenskabe og ammunition. Det er dog vigtigt, at Brande Kurérservice får klar besked, når de fragter våben, så de kan tage de rette forholdsregler, og sikre at lovgivningen bliver fulgt ordentligt. Udover ovenstående fragter de også alt lige fra køleskabe til kaffemaskiner for dig. Det er også uanset, om du er privatkunde eller erhvervskunde. Det eneste, du behøver vide, er at Brande Kurérservice håndterer alt, hvad de fragter med den største forsigtighed, og leverer selvfølgelig også til tiden.