Kategorier
Uncategorized

Spar plads ved at have dine dæk på et dækhotel

Har du ikke mere plads i garagen, eller bor du i en lejlighed uden en kælder? Så kan det være svært at finde plads til dine sommerdæk om vinteren og vinterdæk om sommeren, når de ikke skal bruges. Her kan det være en god ide at få de dæk, du ikke bruger, opbevaret på et dækhotel. Her betaler du et fast beløb for at få dine dæk opbevaret under gode forhold med den rette temperatur og belysning. På den måde sikrer du dine dæks holdbarhed, så de er så gode som nye, når det igen er tid til at skifte dem.

Fordele ved at have dine dæk opbevaret

Der er flere gode grunde til at få dine dæk opbevaret på et dækhotel. Det gælder eksempelvis følgende:

  • Du slipper for at skulle have dem liggende og fylde en hel del i et skur, i din kælder eller i din garage.
  • Du er sikker på, at de bliver opbevaret sikkert og under de rigtige forhold, så de holder så længe som muligt.
  • Du behøver ikke at bekymre dig for, om de er nyvaskede og klar til brug, når du igen skal skifte fra sommer- til vinterdæk eller omvendt. Dette kan de nemlig også gøre for dig på et dækhotel.

Du undgår altså alt det besværlige ved at få dine bildæk opbevaret, når du ikke skal bruge dem. Det gør det nemmere for dig at have bil.

Du kan finde dækhoteller i hele landet

Der findes mange forskellige dækhoteller rundt omkring i Danmark, og du kan derfor også være sikker på, at der ligger et i nærheden af dig. De tilbyder alle den samme gode kvalitet og service, så du får dæk tilbage ved sæsonskifte, der holder længe endnu. Du kan altid undersøge nogle forskellige dækhoteller, så du ved, at dine dæk bliver opbevaret det bedst mulige sted.