Kategorier
Senge

Springmadrasser efter Mål

Springmadrasser findes i rigtig mange forskellige slags kvaliteter og rigtig mange forskellige slags priser først og fremmest. Men det er ikke unormalt for madrasser i det hele taget, eller for nogen som helst produkter på det danske marked for at sige det ligeud. Der findes forskellige slags kvaliteter og forskellige priser. Men hvad der er særligt ved springmadrasser er, at der findes rigtig mange forskellige slags springmadrasser efter mål, og derfor er der et rigtig stort udvalg, og en rigtig stor chance for at finde en springmadras, som matcher ens krop fuldstændig perfekt. Og der er jo ikke noget, som vi mennesker ønsker højere end at opnå det perfekte. Det er altså muligt med springmadrasser efter mål – denne type madrasser er specielt populær hvis man har en dobbeltseng med opbevaring, hvor standardmålene måske ikke altid passer 100 procent.

Springcomfort

Springcomfort er en springmadrasse, der sikrer dig en fantastisk god støtte og er udviklet med pocketfjedre. Det betyder, at den er egnet til folk med en vægt under 95 kg. Vejer man mere, så anbefales det, at man kigger på springdreams.

Du kan eksempelvis købe det her.

Springdreams

Springdreams springmadrassen sikrer dig en fantastisk støtte og komfort. Den er perfekt til folk, der vejer mere 95 kg, da den er med multipocket-fjedre, der sikre en mere fast støtte.
Den kan bl.a. købes her.

Special mål

Det kan godt virke lidt uoverskueligt med de mange forskellige mål. Men man skal egentlig bare se på det som om, at man alle de springmadrasser efter mål, som der er at finde på det danske marked hver især er blevet designet og udviklet med hver deres formål. Så man skal egentlig ikke lade sig forvirre af de mange forskellige springmadrasser efter mål, men i stedet bare fokusere på, hvad man selv skal bruge sin springmadras til og så derudfra vælge den efter de pågældende mål.

Springmadrasser fås blandt andet med en bredde fra 70 til 90 centimeter og en længde fra 175 til 215 centimeter. Eller også fås de med en bredde fra 91 til 140 centimeter og en længde fra 175 til 215 centimeter. Desuden kan man så også få specielle springmadrasser efter mål som blandt andet kan være udviklet med et rundt eller skråt hjørne. De forskellige slags springmadrasser efter mål er primært baseret på at kunne passe til alt lige fra senge til campingvogne, lystbåde, hængesofaer, lastbiler, fiskekuttere, franske senge og sågar også til at passe til hjemmebyggede senge, hvis det skulle være tilfældet.

Forskellige virksomheder har forstået, at folk gerne vil have forskellige mål og nogengange special mål med deres springmadrasser. Nogle giver eksempelvis kunderne mulighed for selv at bestemme bredde og længde på deres specialmadrasser.
Det er bl.a. muligt at købe Springcomfort i specialmål og Springdreams i special mål, som er visualiseret ovenfor.