Kategorier
Uncategorized

Trænger dit hus til tagrenderens

Som det ligger i ordet ’tagrenderens’, indebærer en tagrenderens, at din tagrender får en skånsom, effektiv rens. I de fleste tilfælde foregår rensen fra jorden, hvor renseren fører et rør op i tagrenden. Røret vil føres gennem tagrenden og vil suge alt det skidt og andet, som måtte være endt i tagrenden. Det er typisk blade, grannåle, mos og andet skidt, der er endt i tagrenden.

For at renseren nede fra jorden kan følge processen og sikre, at den forløber på bedste vis, er røret påført et kamera, så man kan følge processen løbende.

For at vandet altid kan blive ledt væk optimalt, er det vigtigt at sikre løbende, at tagrenden er ren.

Endda viser statistik, at bygninger årligt modtager omkring 700 ltr. nedbør pr.  i form af regn og sne. Hvis ikke dette bliver ledt væk effektivt, kan dette forårsage skader på bygningen permanent. Også fremadrettet beretter mange vejreksperter omkring voldsommere vejr grundet klimaforandringer, og dette stiller derfor i endnu højere grad krav til vedligeholdelsen af tagrenderne.

Kontakt en fagmand

Hvis du oplever, at din tagrende har det med at stoppe til, trænger dit hus til en tagrenderens. Af denne grund skal du blot kontakte en fagmand, der kan hjælpe dig med problemet og derved sikre, at din bolig ikke blev beskadiget pga. nedbør.