Kategorier
Uncategorized

Vaskehal – til lastbiler!

En lastbil er et køretøj, der som regel kører utroligt mange kilometer og samler på sin rute den del skidt og snavs op på vejen. Hvis du selv tidligere har forsøgt at give dit i kast med at vaske lastbilen, kender du til opgavens omfang, hvis du vil komme alt skidtet til livs med vandslangen som din partner til opgaven.

Derfor skal du, hvis du bare går lidt op i din lastbils udseende, vælge at tage en tur i vaskehal med din lastbil, hvilket uden tvivl er den helt rette beslutning for dig. Vaskehallen vil med andre ord spare dig for et stort tidsforbrug, slid og evt. også penge for vandforbrug.

Vaskehal med selvbetjening

Hvis du efter en travl arbejdsdag eksempelvis ønsker at få din lastbil vasket, men hallen har ikke åbent, er der hos Fiskbæk Lastvognsservice mulighed for selvbetjening af vaskehallen uden for de faste åbningstider, hvor du med et adgangskort kan benytte de moderne og miljøvenlige vaskefaciliteter.

Hvorfor vaske dit køretøj regelmæssigt?

For det første sikrer et rent køretøj en et professionelt udtryk udadtil samt en større driftssikkerhed ved at undgå snavs i maskineriet. Derudover kan du også få tilbud ved køb af et større antal vaske ad gangen, hvorfor det uden tvivl er en god ide at vaske dit køretøj regelmæssigt.

Bor du i Jylland, kan du køre din lastbil i vaskehal i Randers hos Fiskbæk Lastvognsservice, så din lastbil altid fremstår skinnende.