Gulvafslibning og gulvafhøvling assens, svendborg og bogense

Nu er du endelig flyttet. Du har fundet en helt fantastisk bolig. Det er her familien skal etableres. Der er bare ét problem. Gulvet. Trægulvet er slidt meget ned. Du overvejer om I bare skal få sat klikgulv på eller om I vil have en gulvafslibning eller gulvafhøvling. Men hvad er fordelene og ulemperne ved disse? og hvem skal du vælge hvis du fx. har brug for gulvafslibning i assens?

Fordele ved gulvafslibning

Er du en kæmpe stor fan af trægulv looket? Og er der blot få skader på trægulvet, så kan du altid få det slebet ned. Gulvafslibning giver nyt liv til ethvert ødelaget gulv. Har du altså gulv med plamager, skjolder eller andet kan du give dit trægulv nyt liv med gulvafslibning.

Ulemper ved gulvafslibning

På et eller andet tidspunkt, så vil du have slebet gulvet helt ned. Det vil sige, at du ikke længere kan slibe gulvet ned. Det kan blive problematisk. Derfaf opstår ulempen. Især fordi, at trægulv er dyrere end fx. laminat/klik gulv. Sker det at gulvet er for slidt til en gulvafslibning, så kan det være nødvendigt enten at udskifte det eller at få installeret noget laminat gulv. Disse holder oftest i op til 10 år, men hør nærmere fra producenten af laminatgulvene. Køb altid gerne et par kvadratmeter ekstra, så du har til reparationer af gulvet.

Gulvafhøvling hvorfor?

Hvornår skal der en gulvafhøvling til? Det skal der, når der sidder spartelmasse på gulvet. Når der er fernis på gulvet eller malingrester. Gulvafhøvling er den metode, som slider mest på gulvet. Den kan være nødvendig i tilfælde, hvor skaden på gulvet er for stor til en gulvafslibning.

Gulvafslibning og gulvafhøvling i assens, svendborg og Bogense

Bor du i Bogense, Assens eller Svendborg kan du med fordel kontakte Egsgulve for at få gratis rådgivning, hvis du fx. har brug for gulvafhøvling i assens. Egs gulve har mere 20 års erfaring i gulvafslibning samt gulvafhøvling og er derfor din ideelle partner, når det kommer til gulv. De udfører selvfølgelig også diverse reparationer og efterbehandlinger. Ring til dem og hør nærmere om dit projekt. De kommer næsten altid gerne ud for at definere projektets omfang og give dig gratis rådgivning.