Kategorier
Håndværk

Nyt tag eller tagrenovering?

Står du med et gammelt tag, kan det være, at du er i tvivl om, om du skal have et helt nyt tag eller blot få renoveret det gamle. Læs med her og hør mere om fordele og ulemper, priser samt hvorfor du skal vælge det ene fremfor det andet.

Fordele og ulemper ved nyt tag

Uanset om du vælger nyt tag eller tagrenovering af dit gamle, vil der være forskellige fordele og ulemper. Når du vælger at få et nyt tag, vil der i langt de fleste tilfælde betyde, at projektet bliver lidt dyrere, hvilket for mange er en ulempe. Samtidig vil der dog også være flere fordele ved at vælge nyt tag, herunder:

  • Nyt tag holder lang tid
  • Værdistigning på huset
  • Besparelser på husets varmeudgifter og lignende

I nogle tilfælde kan det dog være, at det slet ikke er en mulighed at få renoveret det gamle tag, eller at det er i så dårlig forfatning, at det vil være en dårlig investering. Har du brug for nyt tag i Gentofte, kan du kontakte en dygtig tømrermester, som altid står klar til at hjælpe dig.

Fordele og ulemper ved tagrenovering

Hvis du vælger, at du vil have renoveret dit tag fremfor at købe nyt, er det vigtigt, at det bliver gjort ordenligt. En af de store ulemper ved tagerenovering er nemlig, at man tænker, at det er en billig løsning, men så får man det gjort lidt overfladisk, så det i højere grad bliver en lappeløsning fremfor en god investering. Der er dog også flere fordele, herunder:

  • Billigere end et helt nyt tag
  • Forlænger tagets levetid
  • Miljøvenligt

Der er altså fordele og ulemper uanset om du vælger et nyt tag eller en tagrenovering. Du kan kontakte din lokale tømrer Gentofte for at finde ud af, hvilken løsning der vil passe bedst til dig og dit tag.