Kategorier
Senge

Seng med gavl

En seng med gavl giver dit soveværelse et flot og moderne look, der udstråler ro og orden.
Hvorvidt du ønsker en boxmadras, kontinentalseng eller en elevationsseng, så vil det hovedsageligt være mulig for dig at købe en seng med gavl. Det kræver typisk bare, at du køber en seng i størrelsen 140×200 eller større.

Vi kommer her med et bud til hver af de tre typer senge:

Boxmadras – Senses Lux

Boxmadrassen Senses Lux er dansk produceret kvalitet og kan leveres i to forskellige farver (grå som billedet og sort).
Senses Lux har indbygget anti-skrid, så topmadrassen ikke glider!

Senses Lux er et sikkert køb, som bestemt ikke vil komme til at skuffe dig. Producenten har formået at kombinere elegance og flot design med fantastisk ligge komfort.

Senses Lux boxmadrassen kan købes med fire forskellige sengegavle, så der burde være noget for enhver smag!

Kontinentalseng – Venus No. 1

Venus No. 1 er en meget populær kontinentalseng og det er bestemt ikke uden grund!

Kontinentalsenge har en perfekt højde, hvor man træder ud af sengen og ikke op af den. Desuden har sengen et ekstra lag i forhold til almindelige senge, da den indeholder boxmadras, springmadras og topmadras. Dette sikre en fantastisk god komfort og støtte.

Du har også meget medbestemmelse, da du selv kan vælge fasthed, ben, topmadras og gavl. Så du har mulighed for selv at designe sengen, så den passer til netop dit soveværelse!

Ved Venus-sengen kan der vælges mellem fire forskellige sengegavle.

Elevationsseng – Jupiter No. 1

Jupiter No. 1 Elevation er en rigtig bestseller grundet den rigtig gode kvalitet til en meget fordelagtig pris.

Visuelt er sengen meget tiltalende og kan købes i farverne sort og grå. Den leveres med pocket-fjedre, som sikre en rigtig god støtte og komfort. Sengen er elevation, hvorfor den særlig fordelagtig til dig, som ønsker at kunne læse, se tv eller lignende i sengen.

Jupiter-modellen fås med en væghængt sengegavl i størrelserne 92 cm og 108 cm.

Hvorfor vælge en seng med gavl?

En seng med gavl giver sengen et flot finish, hvor der ikke er overladt plads til tilfældigheder. En sengegavl kan være med til underbygge soveværelsets stil, da man ofte har flere muligheder at vælge i mellem.
Desuden fungerer en sengegavl også som en “beskyttelse” for muren. Man ligger typisk uroligt om natten, hvorfor hovedpuden oftest glides op af væggen. Dette kan du undgå, hvis du vælger at købe en sengegavl, da du så eksempelvis har mulighed for at holde den hvide farve på muren.

Desuden vil det også være fordelagtig med en sengegavl, hvis du sover op ad en ydermur. En sådan mur kan typisk have en kølende fornemmelse at ligge op ad. Dette kan du undgå, hvis du vælger en sengegavl, der så vil fungere som en beskyttelse og holde mere på din varme.