Elevationssenge er yderst populære grundet deres evne til at elevere folk. Dette giver folk en bedre mulighed for at læse, se TV eller andet i sengen samtidig med at man ligger behageligt.

Søger du en billig elevationsseng 140×200, så kommer her to gode bud:

Mulighed 1 – Jupiter No. 1 (6.999,00)

Jupiter No. 1 ElevationJupiter No. 1 Elevation er en super god seng til en rigtig god pris. Det er danskproduceret kvalitet, som giver dig en seng med rigtig god komfort og støtte. Selvom den er billig, så er der kræset for detaljerne og den er visuelt meget tiltalende.

Sengen leveres med pocket-fjedre, der sikrer en god støtte og sengen har 5 komfortzoner, hvilket hjælper med at beskytte bl.a. nakke og skuldre.

Jupiter No. 1 er altså en seng, hvor du får utrolig meget kvalitet for en meget billig pris

Mulighed 2 – Jupiter No. 2 (8.999,00)

jupiter-no-2-elevationJupiter No.2 bygger meget på de samme kvaliteter som Jupiter No.2, hvor du får en kvalitetsseng til en virkelig favorabel pris. Forskellen ligger i, at Jupiter No. 2 er med multipocket-fjedre, hvor der er 500 af
slagsen. Dette sikrer en meget fast støtte og er perfekt til folk over de 95 kg.

Sengen leveres med en motor af danske Linak. De er kendt for at producere rigtig gode motorer, der er meget støjsvage og strømbesparende.

 

Bemærk desuden at hvorvidt du skal vælge No. 1 eller No. 2 modellen afhænger af din vægt.

Hvorfor vælge en elevationsseng i størrelsen 140×200?

Som nævnt tidligere, så giver elevationssenge den unikke mulighed for at elevere og dermed kan du bedre se TV, læse bøger etc. En fordel ved en elevationsseng i størrelsen 140×200 el. trekvartseng om man vil, er at den er bygget ud-i-et, altså én stor seng. Man undgår således at have den irriterende revne i midten af seng, hvilket mange må formodes at sætte pris på.

Det specielle ved denne størrelse er, at den både kan løbes af personer der skal sove alene og som ønsker godt med plads at brede sig på – men også af et par, der ikke føler de har brug for mere plads. Skal du sove alene, så er den især fordelagtig, da madrassen er én stor og du derfor skal styre elevationen samlet og ikke to sider, som det normalt ses ved 160×200 og 180×200 modellerne.

For at gøre oplevelsen endnu bedre, så vil det være en fordel at købe en god topmadras med.