Kategorier
Senge

Billige senge 140×200

Søger du billige senge 140×200, så er du kommet til det rette sted! 140×200, også kendt som trekvart senge, er blevet utrolig populære over den senere tid. Dette skyldes ikke mindst, at de både kan benyttes af par, men også af enkeltpersoner, der ønsker lidt mere plads at brede sig på.
Vi har valgt at komme med tre forslag på 140×200 senge, som alle er af høj kvalitet, men til en meget favorabel pris. Eksemplerne inkluderer boxmadras, kontinentalseng og elevationsseng. De produceres alle i Horsens af mærket, Kinnabädden, som producerer Jupiter-serien.

Forslag 1 – Boxmadras

Det første forslag er en Jupiter No. 1 boxmadras. Søger man en boxmadras til hjemmet, så er dette bestemt et godt bud. Jupiter leveres med pocket-fjedre, hvilket er med til at sikre en rigtig god støtte og så har den 5-komfortzoner.

Boxmadrassen er 49 cm høj og kan vælges med to forskellige slags topmadrasser.

Boxmadrassen er oplagt til dig som forventer høj kvalitet og omfattende støtte i din seng, men som omvendt ikke er villig til at betale end mindre formue.

Forslag 2 – Kontinentalseng

Jupiter No. 1 Kontinentalseng. Sengen er elegant, veldesignet og af høj kvalitet til en fantastisk god pris.

En fordel ved kontinentalsenge er deres karakteristiske højde grundet de tre madraslag, som man får med. Du står ikke ”op” af en kontinentalseng, men mere som om, at du står ”ud” af den. Sengen har en højde på 55 cm.

Ved købet af kontinentalsengen, har du mulighed for at vælge mellem forskellige topmadrasser og gavle.

Forslag 3 – Elevationsseng

Jupiter No. 1 Elevationsseng er et rigtig godt fund til prisen! Elevationssenge er perfekt til dig, som gerne vil slappe af med en god bog, se en film eller bare hvile dig i en elevationsseng.

I sengen findes  justerbare lameller, hvilket gør, at både fod- og hovedgærdet kan justeres med den tilhørende fjernbetjening.

Du kan læse mere om billige elevationssenge i 140×200 lige her.

Bemærk at alle ovenstående er No. 1 modeller og de er beregnet til folk med en vægt på under 95 kg. Vejer du over 95 kg, så skal du købe No. 2 modellen, som er den helt samme seng bare med flere fjedre og dermed en mere fast støtte.

Det er desuden en god idé at kombinere købet af en seng med en topmadras. Det vil give din seng en længere levetid og mærkbar bedre komfort og støtte. Du kan bl.a. læse om billige topmadrasser og gode topmadrasser i målene 140×200.