Kategorier
Senge

Sengeramme træ

Sengerammer i træ er meget populære grundet deres flotte og stilrene design. Sengerammer i træ af lavet af træ fra naturen, hvorfor de har en lang levetid og skaber et naturligt sovemiljø. Du kan desuden selv bestemme, om du vil bruge en box-, spring-, eller skummadras i din sengeramme.

Forslag 1 – Karlsson bøg

Denne sengeramme, Karlsson, er udarbejdet i massivt bøgetræ. Den udstråler et elegant, simpelt og lukuriøst design, som vil passe ind i alle skandinaviske soveværelser.

Sengerammen har en højde på 39 cm.

Det er desuden muligt at tilkøbe et smart lille sengebord, som man ser yderst i billedet.

Forslag 2 – Pippi massiv eg

Pippi sengerammen produceres i massiv eg. Sengerammen leveres med et flot detalje, hvor topgavlen er tvedelt. Selve designet er smart og simpelt, hvilket skaber et naturligt look.

Det er muligt at tilkøbe et sengebord til hver side af sengen.

Sengerammen har en højde på 39 cm.

Forslag 3 – Alma massiv eg

Alma sengeramme er et fantastisk flot stykke håndværk. Det er utrolig stilrent og visuelt tiltalende. Alma produceres i massiv eg, hvilket skaber en stærk og yderst holdbar sengeramme.

Sengen leveres med 4 børstede rustfrie stålben, som bidrag til sengerammens unikke design.

Sengerammen måler 38 cm i højden.

Søger du en sengeramme med opbevaring, så kan du læse mere om dem her eller om en dobbeltseng med opbevaring her.

Hvorfor vælge en sengeramme træ?

Én af fordelene ved at vælge en sengeramme er, at du får medstemmelse omkring købet af din seng. Du kan selv bestemme, hvorvidt du ønsker at “installere” en box-, spring-, eller skummadras i din sengeramme. Mange har allerede en fin springmadras i forvejen, hvorfor de vælger at købe en sengeramme fremfor en helt ny seng og dermed sparer nogle penge.

Når du køber en sengeramme, så betaler du for et produkt med en solid holdbarhed, lang levetid og flot udseende. Sengerammerne lavet i træ er meget populære grundet deres flotte design og naturlige materialer.