Kategorier
Senge

Stor seng

Har du først prøvet at sove i en stor seng, så vil du have svært ved at stille dig tilfreds med andet. En seng i eksempelvis størrelsen 200×200 bidrager med utrolig meget plads, hvor du får mere bredde at boltre dig på end du finder i de normale dobbeltsenge på 180×200. Den ekstra plads vil være med til at give dig en bedre nattesøvn, da du og din partner ikke vil skulle slås så meget om pladsen.

Forslag 1 – Venus No. 1

Venus No. 1 er en rigtig bestseller. Dette skyldes ikke mindst, at det er en seng, der giver en fantastisk god søvn og til en rigtig god pris. Det specielle ved netop denne seng er, at den produceres med “Cooltex polstring”, som giver temperaturregulerende komfort. Det betyder, at skummet tilpasser sig både din krop og rummets temperatur, således at du får et behageligt klima at sove i hver nat.

Venus No. 1 er uden tvivl konkurrencedygtig med de bedste kontinentalsenge på markedet. Du får en kvalitetsseng til en rigtig favorabel pris.

Venus No. 1 findes i forskellige størrelser og farver.

Forslag 2 – Venus Plus

Venus Plus er til dig, der på ingen måde ønsker at gå på kompromis med kvalitet og design. Denne seng er en udvikling af Venus No.1, som kan se i forslag 1. Med Venus Plus får du en seng med den nye fjedre teknologi, Smartpocket, der sikrer dig en fantastisk støtte.

Smartpocket-fjederen er opdelt på en den måde, at den består af en Pocket-fjederyderst og en mindre Multipocket-fjeder inderst. Dette er med til at sikre en bedre og mere individuel støtte.

Denne type fjeder er fordelagtig, da eksempelvis skuldre har brug en anden støtte end dine hofter. Dette kan Smartpocket-fjedren regulere for, da den tilpasser sig vægt og liggeposition.

Obs: Begge af ovenstående senge er eksempler på kontinentalsenge, som du kan læse meget mere om her.
Kontinentalsenge har den fordel, at de produceres med tre forskellige typer madrasser, hvilket sikrer en super god kvalitet og komfort.

Topmadras

For at få den optimale nattesøvn, så anbefales det, at du finder en god topmadras. En topmadras er nemlig med til at forlænge sengens levetid og give en mærkbar bedre komfort. Topmadrassen vil tage imod sved og støv, hvilket vil mindske slitagen af selve sengen.

Du kan typisk vælge mellem topmadrasser lavet af latex eller memory skum. Begge har en fantastisk god komfort, men afviger alligevel fra hinanden. Den store forskel mellem de to materialer ligger dybest set i, at memory skum topmadrassen bruger din kropsvarme til at forme sig og lader dig synke ned. Dermed giver den en rigtig god komfort. Men da den bruger kropsvarmen, så har den også en tendens til at blive varm at sove med, da den holder meget på varmen.
Omvendt har Latex-topmadrassen ikke dette problem, da latex materialet er mere åndbart. Latex er et elastisk materiale, der skubber tilbage og yder en støtte der baseres på den vægt der placeres på materialet.