Kategorier
Uncategorized

3 grunde til at kvinder elsker blomster

Blomster er et hit blandt kvinder, og giver man en buket blomster er det en meget betænksom gestus, som spreder glæde. Men hvorfor er det, at kvinder bliver så glad for blomster?

1. En blomst giver selvtilliden et boost

Blomster givet selvtilliden et boost, og man føler sig vigtig, når man får en blomst. Derudover tror kvinden ubevidst, at blomsten afspejler en del af hendes personlighed. Er den dyr, vil hun føle sig ekstra vigtig.

2. Blomster er et kompliment

Kvinder elsker at få blomster, fordi det er meget betænksomt og tages som et kompliment – især, hvis kvinden roses for sin væremåde alt i mens. Det kan være hun bare er sød eller fortjener ros, fordi hun gør det godt på arbejdet.

3. Sundhedsmæssige fordele

Duften af blomster har en masse sundhedsmæssige fordele; det viser sig, at duften af lavendel gør en mere afslappet og kan afhjælpe søvnbesvær, så det er nemmere at falde i søvn. I 2009 beviste man, at duften af blomster nedsætter risikoen for depression og afhjælper stress.

Du kan få gode råd til valg af blomster hos en blomsterhandler. Blomsterhandleren er ekspert i blomster til forskellige lejligheder, så man ikke risikerer at gå galt i byen.