Kategorier
Uncategorized

Anders Kirks eksklusive bilkollektion

Du kan ikke komme udenom en form for kendskab til LEGO familien, når du bor i Danmark. LEGO familien er en af de mest eksklusive, kendte og velhavende familier i Danmark. Derudover betyder deres globale brand, LEGOs, høje status i resten af verden også, at LEGO er et globalt anerkendt navn.

Hvem er Anders Kirk?

Men mens børn leger rundt med deres LEGO-klodser, leger særligt et familiemedlem i LEGO-familien rundt med en af verdens mest eksklusive bilkollektioner i verden. Familiemedlemmet er Anders Kirk, som er barnebarn til LEGO-stifteren Godtfred Kirk Christiansen. Det er også hans bedstefar, der har kickstartet Kirks store interesse for biler. Anders Kirks slægt betyder også, at han er født ind i en velhavende og magtfuld dansk familie. I forlængelse heraf er han i besiddelse af en enorm formue, som han blandt andet bruger på sin største passion, hvilket er biler.

Hvorfor man ikke kan få øjnene væk fra Anders Kirks bilkollektion Anders Kirk er meget vokal om sin bilkollektion. Bilkollektionen kan han også være stolt af, hvorfor det giver god mening, at han gerne vil tale om den. Sidste vinter, i 2020, hørte man blandt andet den opmærksomhedsvækkende historie om, at han kørte sin bil ud på isen i sin private sø. Dette resulterede naturligvis i, at isen knækkede og bilen sank ned i søen. Når man hører historien, tænker man muligvis, at Anders Kirk ikke må have været synderlig glad for bilen, men sandheden er en anden. I 2015 søsatte Anders Kirk projekt MyGarage, som er et paradis for bilentusiaster. MyGarage er et site, som går ud på at forhandle luksusbiler. Investeringen falder derfor indenfor Kirks vilde og passionerede bilånd. Mygarage fungerer hermed, som en form for bilforhandler. Men bliver dette måske en anelse for vildt for dig, er det muligvis mere oplagt at kontakte din nærmeste bilforhandler og kickstarte din bildrøm i dit eget tempo.