Kategorier
Uncategorized

Beboelsesvogne stiger i popularitet

Er du bekendt med begreber som ”genhusning” og ”midlertidig bolig”? Mange danskere er ikke klar over, at modulbyggeri er en mulighed. Har man vandskade eller andet, der gør, at man for en stund ikke kan bo i sit eget hjem, kan en beboelsesvogn være en rigtig god mulighed som midlertidig bolig. Mange tror fejlagtigt, at man blot bor i en skurvogn, men det er langtfra tilfældet. I dag laves beboelsesvogne, så man nærmest ikke kan se forskel indvendigt på en beboelsesvogn og et almindeligt hjem. ¨


Mange institutioner benytter sig af modulbyggeri

Rigtig mange skoler, fritidshjem, børnehaver og andre institutioner bruger modulbyggeri, da det er meget billigere og langt mere fleksibelt. Man kan hurtigt lave ændringer i byggeriet, uden det bliver alt for dyrt eller tidskrævende. Typisk tager en tilbygning med modulbyggeri ikke meget mere end et par uger, og man kan nærmest ikke se forskel på modulbyggeri og almindeligt byggeri indefra. Ofte vil man faktisk slet ikke opdage, at man befinder sig i en modulbygget bygning, fordi det ligner almindeligt byggeri så meget indefra.

Leder du efter en midlertidig bolig?

Så kan det være en rigtig god idé at overveje en beboelsesvogn! Du sparer mange penge ved at vælge en sådan i stedet for en lejlighed eller andet. Derudover er det meget hurtigt og nemt at flytte ind og ud, og det er oplagt, hvis det blot er et par måneder, der er tale om. Det kan være, du lige har solgt din bolig og venter på at flytte i ny. Det kan også være, du har fået en vandskade, der gør, at du ikke kan bo i dit eget hjem i en rum tid. I sådanne situationer er en beboelsesvogn en rigtig god løsning som midlertidig bolig.