Kategorier
Senge

Billig Boxmadras

Boxmadrasser er typisk meget populære grundet den kvalitet, som man kan købe til forholdsvis billige penge sammenlignet med kontinental- og elevationssenge. En boxmadras i størrelsen 90×200 kan være perfekt til dig der sover alene og ikke ønsker at bruge alt værelsets plads på en seng. Den er derfor meget tiltalende for studerende, gæsteværelser etc. – ikke mindst når man ser på priserne!

Jupiter No. 1 Boxmadras 90×200

Jupiter No. 1 90×200 er en dansk produceret kvalitetseng. Den er meget populær, da den kombinerer rigtig god kvalitet til en meget fordelagtig pris.

Med til sengen følger der en valgfri topmadras, hvor der kan vælges mellem latex og celcius topmadrasser. Du kan læse om topmadrasser her.

Jupiter No. 2 Boxmadras 90×200 (4.399,00)

Jupiter No. 2 i 90×200 adskiller sig med, at modellen er egnet til personer, der har en vægt på over 95 kg. Dette skyldes, at den er produceret med multipocket-fjedre.

Som det gælder ved Jupiter No. 1, så er der mulighed for at vælge mellem Celcius og Latex topmadrasser.

Venus No. 1 Boxmadras 90×200 (5.000,00)

Venus No. 1 er en utrolig populær boxmadras, som mange vælger at købe. Den er dyre end Jupiter, men er også en opgradering af Jupiter-sengen. Den er produceret med Cooltex polstring, der sikre giver temperaturregulerende komfort.

Desuden er det også muligt at vælge andre ben, hvis man ønsker det.

Venus No. 1 findes i flere forskellige farve varianter.

Alle de nævnte modeller nedenfor er med posefjedre, hvilket er med til at sikre, at komforten er i top. Desuden er er alle udvalgte boxmadrasser udstyret med 7 eller 5 komfortzoner, der gør din søvnkomfort mærkbar bedre.

Som en sidste bemærkning, kan det varmt anbefales, at du vælger at købe en topmadras med til din boxmadras. Det vil forøge din boxmadras levetid samt give en mærkbar bedre komfort og dermed en bedre nats søvn. Det vil være et køb, som du bestemt ikke vil komme til at fortryde, hverken boxmadras eller topmadras! 🙂