Kategorier
Senge

Dobbeltseng med opbevaring

Dobbeltsenge med opbevaring er en perfekt mulighed til at udnytte pladsen i din bolig helt optimalt. Det vil for eksempel ideelt til at opbevare dyner, puder, sengetøj etc. lige under sengen og tage det op, når det skal bruges. Ved købet af en dobbeltseng med opbevaring får du ikke bare en seng i god kvalitet, men du får også ekstra plads med i dit køb!
Desuden slipper du også for at skulle ned på knæ for at støvsuge under sengen, hvilket mange mænd i hvert fald vil sætte pris på.

Vi har udvalgt tre forslag på fremragende dobbeltsenge med opbevaring samt hvilke fordele, du kan forvente ved dobbeltsenge med opbevaring.

Dobbeltseng med opbevaring forslag:

Forslag 1 – Messina i kernebøg
Det første forslag er en minimalistisk og flot designet dobbeltseng med massere af plads til opbevaring. Sengen leveres med fire store skuffer, der rummer massere af plads og er nemme at trække ud. Du har derfor mulighed for at opbevare alt fra sengetøj til sko. Materialerne anvendt til produktionen af sengen, er alle af massiv træ, hvilket sikrer en seng i fantastisk kvalitet.

Designet passer perfekt til det skandinaviske soveværelse, der er meget tidsløst og stilrent i sin form. Sengen har en robust fremtoning og passer til alle hjem. Messina er et fremragende stykke håndværk og bestemt en seng, der kan anbefales!

Messina dobbeltsenge i kernebøg med opbevaring kan købes i størrelserne 180×200 og 160×200.

dobbeltseng-med-opbevaring

Forslag 2 – Messina i fyr olie
Messina i fyr olie er det mere prisvenlige seng med opbevaring sammenlignet med kernebøgen ovenfor. Der er ingen tvivl om, at det stadig er en rigtig god seng, der helt sikkert er et godt valg. De fire skuffer har samme opbevaringsmuligheder, men er lavet af et lidt billigere stykke træ. Fyr-træet er blevet olieret og med denne overfladebehandling opnås det klassiske træ look, der skaber en hyggelig og indbydende atmosfære i dit soveværelse.

Visuelt er den stadig meget tiltrækkende g passer ligeledes perfekt ind i det skandinaviske soveværelse.

Det er muligt at købe Messina i fyr olie i størrelserne 180×200 og 160×200.

dobbeltseng-med-opbevaring

Forslag 3 – Messina i fyr hvid
Dette forslag ligger i samme prisleje som Messina i fyr olie. Dennedobbeltseng med opbevaring leveres i hvidmalet fyr og er virkelig flot at se på. Den er en del af den moderne sengeserie, Messina, og passer som de andre senge perfekt ind i det moderne og skandinaviske soveværelse.

Det lyse træ skaber et åbent og lyst miljø, der virker meget tiltrækkende og behageligt at være i. Desuden er det let at skabe kontraster i soveværelset, hvis man kombinerer det med lidt mørkere farver. Men det er selvfølelig også muligt, at lave et gennemført lyst soveværelse.

Messina i hvid fyr kan købes i de normale dobbeltsenge størrelser, 180×200 og 160×200.

Fordele ved dobbeltsenge med opbevaring?

Den klare fordel ved købet af en dobbelseng med opbevaring, er den store ekstra plads som sengen medbringer. Dette kan spare den typisk trængte plads i soveværelset og bruge pladsen til noget andet. Du kan vælge at opbevare alt lige fra sengetøj til kufferter.

Typisk har folk en masse tøj, hvorved sengen med opbevaring så kan være et alternativ til købet af endnu en skuffe eller skab. Om sommeren kan man vælge at opbevare sit varme vintertøj, som man alligevel ikke skal bruge og om sommeren og vice versa.
Dobbeltsenge med opbevaring kan også bruges til at opbevare tasker og kufferter. Tasker og kufferter fylder typisk meget, hvorfor de med fordel kan bevares nede i én af skufferne under sengen indtil de skal bruges igen. Desuden er der jo også muligheden for at opbevare alt “sit skrammel”, som man måske ikke lige vil have liggende fremme til at skue af gæster mv.

En anden fordel er, at du undgår støv og skidt i samme grad, som hvis opbevaringspladsen ikke var der. Opbevaringen under sengen fylder helt ned til gulvet, hvorfor du slipper for at skulle støvsuge under sengen. Dobbeltsenge med opbevaring er uden tvivl et godt valg at have med i sine tanker, når man skal skal købe sin næste seng.