Kategorier
Håndværk

Dette skal du være opmærksom på ved valg af tømrer

Når du skal beslutte hvilken tømrer, du skal benytte til dit projekt, er der nogle faktorer, der er relevante at være opmærksom på.

  1. Hav prisen for øje

Den første faktor, der er vigtig, er prisen for projektet. Det, du skal gøre, er derfor at lave en beskrivelse over, hvad der skal laves, så forskellige tømrervirksomheder har mulighed for at komme med deres bud på, hvad arbejdet skal koste. Du skal også være opmærksom på, om de priser du får oplyst, er in- eller eksklusiv moms for at alle priser er sammenlignelige.

  • Vælg en tømrer med garanti

Det kan være en stor fordel at vælge en tømrer med garanti, eftersom en garantiordning har til formål at sikre, at kvaliteten af det udførte arbejde i orden.

  • Stil spørgsmål til tidsplanen

Når du skal erhverve en tømrer til dit projekt, er det vigtigt, at du spørger ind til, om tømreren kan leve op til de krav, du har i forhold til tidsplanen. Allerede før projektets start kan det altså være en god ide at få rene linjer i forhold til, hvordan eventuelle forsinkelser skal håndteres, så I bevarer en positiv dialog gennem hele processen.