Kategorier
Uncategorized

Fordele ved genbrugsmøbler

I disse tider, hvor man forsøger at tage hensyn til klimaet og sin pengepung, kan det være svært at have råd til gode, holdbare og solide møbler. Det kan derfor være en rigtig god ide at tage en tur forbi en genbrugsbutik. Her får du et indblik i nye, alternative stilarter og kan finde lige det stykke guld, som er med til at gøre din indretning komplet.

Ved at gå ind i en genbrugsbutik er noget af det første, du kan lægge mærke til, at priserne er væsentligt mindre. Nogle gange afspejler det sig i møblerne, som godt kan være lidt slidte, men der er også helt nye stole og borde at finde – ofte fordi det har været et fejlkøb. Du kan derfor få nogle lækre møbler til billige penge ved at gå ind i en genbrugsbutik. Deres sortiment varierer meget, så ligesom med ”vinitage-tøj” kan det være, at du aldrig ser den der flotte stol igen, hvis der er andre, der kommer før dig. Det kan derfor være en god ide at slå til med det samme – specielt fordi det ikke sprænger dit budget.

Udover det økonomiske, er vi også nødt til at snakke om fordelen ved at købe fra genbrugsbutikker: Du kan finde de der små ting, som definerer din stil. Som vi nævnte før, så er der typisk kun ét stykke ”vintage-tøj” i en butik. Ingen kan derfor købe det samme natbord eller de samme trækasser som reoler. Det giver din indretning et friskt og personligt pust, når du har fundet noget, som kun er dit. Du kan derfor få en meget mere personlig stil ved at tage i en genbrugsbutik; der er rigtig mange på Sjælland. Her finder du f.eks. Brugte Møbler & Småting, en genbrugsbutik i København, hvor du kan finde noget, der passer lige til dig.