Kategorier
Uncategorized

Gode grunde til, at du skal flytte til Løgstør

Løgstør har en dejlig, maritim stemning, hvor du har mulighed for at slappe af i rolige og friske omgivelser. Løgstør er udadtil kendt som værende ”muslingebyen”, hvilket både manifesteres i kunst, smagsoplevelser, Limfjordsmusset og de gamle fisketraditioner i byen.

I byen kan du finde en masse gamle, små gader og huse, der oprindeligt blev bygget til 1800-tallets fiskere og sømænd. For at opleve dette miljø kan du også gå en tur langs havnen eller generelt nyde området omkring Frederik den 7.´s kanal

Hvilke oplevelser kan du få i Løgstør?

Idet området i og omkring Løgstør bærer præg af rigtig flot natur, er der rig mulighed for at nyde denne ved vandre-, cykel- og rideture. Hvis du bevæger dig 1,5 kilometer væk fra centrum, har du også mulighed for at opleve Løgstør Golfklub, hvor du kan spille klubbens 18 huller, mens du har udsigt ud over Limfjorden. Du kan også opleve den flotte ø Livø eller følge Hærvejen ad Himmerlandsstien, der er en rute på 69 kilometer, der starter i Løgstør.

Du kan også opleve Aggersborg Vikingeborg i Løgstør, der giver dig mulighed for at opleve det dejlige område og høre nærmere omkring den spændende historie, som vikingeborgen byder på med udsigt ud over Limfjorden.

Aggersborg kirke er ligeledes en oplevelse, du ikke vil være foruden. Kirken er oprindeligt bygget helt tilbage i 1100-tallet, og nogle af delene er siden da blevet restaureret, mens andre står helt i deres oprindelige form. Kirken har gennem mange århundrede været brugt som navigation for Løgstør af søfarende og har derfor til dels fungeret som varemærke for byen.

En anden aktivitet, der kunne være spændende at opleve, hvis du er kunstinteresseret, er Havneatelieret. Der er her løbende mindst 500 værker udstillet i atelieret på Kunsttovet i Løgstør.

Hvis du holder af historie, har du mulighed for at opleve et af de mest spektakulære arkæologiske fund i Danmarks historie; nemlig Skarpsallingkarret. Skarpsallingkarret blev fundet tilbage i 1891 i en Stenaldergrav. Dog bevares Skarpsallingkarret på Nationalmuseet, men Aars har en kopi, som er et besøg værd at se.

Kontakt ejendomsmægler i Løgstør

Ejendomsmæglere har travlt i Løgstør, og det er der gode grunde til, hvorfor du blot skal sætte gang i boligkøbsprocessen, hvis du kunne tænke dig at bo i dette skønne område.