Kategorier
Uncategorized

Hvad er bygherrerådgivning?

Bygherrer er kendetegnet ved at udføre samt koordinere større byggeprojekter. Bygherrerne har et meget stort overblik, hvorfor det også er dem, der bliver inddraget i de store byggeprojekter. Bygherrer kan både kontaktes i forbindelse med offentlig og privat byggeri.

Disse opgaver varetager byggeherrerne typisk:

  • Udvikling og konkretisering af ideer
  • Byggeprogram og udførsel
  • Valg af entreprenør
  • Processtyring
  • Budget

Hvornår er det en god ide at benytte sig af bygherrerådgivning?

Hvis det er en mindre ting såsom anlægning af bed i haven, er det ikke nødvendigt med rådgivning, men hvis du derimod skal have foretaget et byggeri af nyt kontorhus, kan det være meget favorabelt med en bygherre. Tommelfingerreglen for, hvornår det er relevant med en bygherre, er, at hvis der er ansat flere entreprenører til samme byggeri, kan det være en god ide at kontakte en bygherre, der kan have det store overblik.

Med en pessimistisk tilgang vil der kunne argumenteres for, at en bygherre bare er endnu en udgift til det store projekt, men tværtimod kan en bygherre potentielt spare dig mange penge. Dette skal ses på baggrund af det faktum, at bygherren kan være med til at sikre, at der ikke bliver begået fejl, hvor det både kan koste spildt tid, arbejdskraft og arbejdstimer.

Hvornår bør du søge hjælp fra en bygherre?

I den ideelle verden bør du kontakte en bygherre før påbegyndelsen af byggeprojektet, hvilket sikrer, at bygherren har mulighed for at være med i hele planlægningsprocessen, hvorved du kan få kompetent vejledning i forhold til kritiske områder såsom valg af entreprenør og andre vigtige beslutninger.

Kontakt en bygherre Hvis du, efter at have læst dette, godt kunne bruge hjælp fra en bygherre til dit byggeprojekt for at slippe for fejl og derimod sikre en god oplevelse, skal du blot kontakte en bygherre fra D.A.I, der kan gøre dig kompetent til at træffe alle de rigtige beslutninger.