Kategorier
Håndværk

Kræver en træpavillon byggetilladelse

Overvejer du at få en hyggelig træpavillon til haven, hvorfra du kan nyde de lyse, skønne sommeraftener, er der måske et par ting, du bør vide. Læs med og bliv klogere!

Træpavillon i haven

En træpavillon er perfekt til at kunne nyde eftermiddagskaffen i den tidlige forårssol eller solnedgangen i sensommer og efteråret. Som udgangspunkt kræver en træpavillon ikke byggetilladelse, da det normalt er tilladt at bygge sekundære bygninger op til 50 meter, som ikke er til direkte beboelse, uden at man behøver en tilladelse.

Det anbefales dog altid, at du tager fat i din kommune, inden du får bygget din pavillon. På den måde er du altid på den sikre side, og det ville jo være synd at skulle til at tage den ned igen.

Nyd synet af din nye træpavillon

Så snart du har tjekket det af med din kommune, kan du anskaffe dig en træpavillon til haven. Du kan sagtens finde træpavilloner i forskellige størrelser og design, så den netop passer til dine behov. Skab din egen sommeroase med en smuk træpavillon, hvor du kan nyde havens smukke farver, når de skifter fra grøn til gul, når bladene på træerne springer ud og meget mere.