Kategorier
Uncategorized

Send din bil autogenbrug

Din skadede bils dele kan leve videre

Alting har en ende – og dette gælder desværre også bilen. Måske har den påtaget sig skader som gør, at den ikke længere er funktionsdygtig, eller måske har alderen bare halet ind på den. Uanset hvad bør man huske, at den på ingen måde er ubrugelig, når udløbsdatoen er kommet. Bilen indeholder stadig reservedele, som en autoophugger vil kunne udvinde, og som derefter vil kunne bruges i andre biler.

Send din bil til autoophug og skån miljøet

Der er flere fordele ved autoophug. Udover at nogen selvfølgelig kan købe netop den reservedel, de står og mangler, så er det også godt for miljøet, da man på den måde får genbrugt bilen funktionsdygtige dele. Delene bliver solgt videre til værksteder eller lignende, som så vil kunne sælge dem videre til folk, som har brug for delene for, at deres bil fortsat kan køre på vejene.

Der er økonomiske fordele ved at sende bilen til autoophug

Man skal bestemt heller ikke glemme, at der også er noget i det for en selv når man sender sin bil til autoophug. Hvis bilen vejer under 3.500 kg, og er afmeldt efter 1. juli 2000, kan man få udbetalt skrotpræmie på 2.200 kr. på baggrund af en skrotningsattest. Din autoophugger ordner ofte afmelding af nummerplader, udbetaling af forskellen mellem gebyrer og skrotpræmien, osv., så du kan skal bekymre dig om aflevering af bilen.