Kategorier
Uncategorized

Skræddersyet planløsning ved ombygning/tilbygning

Skal du i gang med eller overvejer du at gå i gang med en ombygning af hjemmet, kan det måske virke uoverskueligt, når du ikke har et færdigt billede af din bolig. Det kan derfor være en stor hjælp med en plantegning over dit hus, så du har noget at arbejde ud fra. Er dit hus blevet for småt, for stort, vil du fjerne eller indsætte en væg, kan det være svært at se for sig, inden du går i gang.

Hos Levehuse tilbydes skræddersyede planløsninger af ombygninger eller tilbygninger, så din byggeproces bliver nemmer for dig og dine håndværkere.

Få en plantegning efter dine ønsker

Hos Levehuse stræbes der efter at opfylde den enkelte kundes behov og ønsker, og der tilbydes derfor skræddersyede plantegninger af både ombygninger og tilbygninger, så processen gøres nemmere og mere overskuelig, inden byggearbejdet går i gang.

Levehuse er eksperter i at lave plantegninger over alle typer huse. Det gælder funkishuse, Z-huse, gårdhavehuse, længehuse, punkthuse og retrohuse. Du kan derfor få gode råd og vejledning til, hvordan du bedst muligt skaber den bedste ombygning eller tilbygning til dit hus, uanset, hvordan det ser ud og hvordan du ønsker det skal se ud. Find inspiration til at opfylde dine boligdrømme på Levehuses hjemmeside under ”plantegninger”, hvor du kan læse mere om, hvordan en plantegning kan hjælpe dig i din proces og blive klogere på, hvad du ønsker dig af din bolig.