Kategorier
Uncategorized

Transport til fodboldturen

Når fodboldholdet skal på tur

Der er næsten intet federe for et fodboldhold end når den står på fodboldtur til udlandet. At opleve rejsen, seværdighederne og selvfølgelig kampen i fællesskab med sit hold er en unik og uforglemmelig oplevelse – en oplevelse der også kræver det rette transportmiddel.

Mange muligheder inden for transportmidler

Der er, naturligvis, mange muligheder når det kommer til transport til fodboldtur. Det hurtigste er at tage flyet, men dette er også den dyreste mulighed. Og eftersom, at en fodboldtur godt kan gå hen og have flere udgifter end bare transport og overnatning, er det værd at overveje, om ikke bus eller tog er en bedre løsning.

Bus til sightseeing og den gode stemning

Hvis valget så står i mellem tog eller bus, er der faktisk hurtigt synlige fordele ved at vælge bussen. Hvis du lejer en bus forstyrrer du ikke andre rejsende på turen, og I kan dermed dyrke den gode stemning som utvivlsomt vil opstå. Derudover vil man kunne bruge bussen til sightseeing når kampen(e) ikke spilles – fodboldture handler trods alt om lidt mere end bare fodbold. Undersøg dine muligheder for leje af bus i København, så jeres fodboldtur kan blive planlagt.