Sengerammer er populære, da du har mulighed for selv at designe din seng. Du kan således selv bestemme, hvilken type madras du vil putte i din sengeramme. Om det skal være spring-, box- eller skummadras afhænger af dine præferencer.

Her kommer nogle eksempler på en sengeramme med opbevaring:

Forslag 1 – Messina Fyr Olie

dobbeltseng-med-opbevaringDenne sengeramme er af træsorten fyr, hvor overfladen er olieret. Designet på sengerammen er meget minimalistisk og gennemført.
Derfor passer sengerammen perfekt ind i skandinaviske soveværelser, hvor man gerne vil have det enkelt og flot.

Sengerammen er med opbevaring, hvor du får fire store skuffer, som kan bruges til at opbevare alt fra sengetøj til kufferter.

Messina Fyr findes i forskellige størrelser.

Forslag 2 – Messina Kernebøg

dobbeltseng med opbevaringMessina kernebøg er en sengeramme i absolut topklasse. Den er visuelt meget appellerende og er en mere eksklusiv type sengeramme med træ i en højere kvalitet end Messina i fyr.

Designet er meget tidsløst og passer perfekt ind i alle typer soveværelser. Den er produceret af danske håndværkere, hvorfor du kan forvente en sengeramme af høj kvalitet, som vil holde i mange år.

Sengen er med fire store flotte skuffer, som går i et med selve sengen. Du vil have rig mulighed for at opbevare kufferter el. hvad du lige har brug for skal gemmes lidt væk.

Bemærk desuden at det er muligt at købe sengerammen med
opbevaring i forskellige størrelser. Søger du eksempelvis en seng i størrelsen 160×200 eller 180×200, så kan du læse og finde inspiration lige her.

Læs desuden meget mere om forskellige typer madrasser her.

Hvorfor sengeramme med opbevaring?

Sengerammer med opbevaring kan være en god idé at købe, da de medbringer nogle fordele, som bestemt er værd at tage med. Udover at give din seng et mere personligt finish, så giver det dig muligheden for at opbevare ting under sengen og dermed spare plads i soveværelset. Du vil eksempelvis kunne gemme tasker, kufferter og alt mulig andet, som du ikke skal bruge her og nu.
Desuden slipper du også for at skulle rengøre under sengen på samme måde, da opbevaringsskufferne går helt ned til jorden og dermed bliver der ikke samlet støv i samme grad, som ved sengerammer uden opbevaring.