Kategorier
Uncategorized

Tandlægerne Eggers og Vester – din tandlæge i Holdbæk

Bor du i Holbæk og har brug for at få tjekket dine tænder? Hvad end du har behov for et standard tandtjek eller har et akut problem med dine tænder, kan du med fordel kontakte Tandlægerne Eggers og Vester – din tandlæge i Holbæk. Tandlægerne Eggers og Vester er erfarne tandlæger, som vil tage godt imod dig og dine behov. Deres repertoire af behandlinger som de er eksperter indenfor spænder bredt fra rodbehandling, paradentose, tandkrone og tandbro – og en hel masse andet. Hvis du har tandlægeskræk, kan du også være tryg ved at besøge Tandlægerne Eggers og Vester, da de tager sig god tid til at give dig en god og tryg oplevelse.

Akut tandlægetid I Holbæk

Såfremt du har behov for en akut tandlægetid – hvis du for eksempel har fået en tandskade, har smerter eller tabt en fyldning – vil Tandlægerne Eggers og Vester gøre deres bedste for at finde en tid til dig hurtigst muligt. Ringer du før kl. 09, kan du få en tid samme dag. Og ringer du efter klokken 09, vil du være sikker på at få en tid senest dagen efter. Du vil imidlertid ikke være sikker på at få en tid hos lige præcis den tandlæge, som du plejer at få behandlinger af. Endvidere er du ikke garanteret at kunne få en akut tandlægetid, hvis du ikke er fast patient hos klinikken. Dette er forbeholdt de faste patienter, men tandlægerne vil selvfølgelig stadig gøre deres bedste for at finde en tid til dig.

Derfor er det vigtigt at du går til tandlæge

Nogle mennesker negligerer desværre hvor vigtigt det er at gå til tandlæge. Der er dog mange gode grunde til ikke at tage for let på dine tandlægebesøg, da det ikke kun kan føre til kosmetiske gener, men også smerter og ubehag, hvis du ikke har et sundt og rask sæt tænder.