Kategorier
Uncategorized

Derfor er boligmarkedet i stor vækst på Amager

Det er nok ikke gået manges næser forbi, at Amager er blevet et epicenter af nybyggede lejligheder. Det er især ved vestkysten og i Ørestaden, at der skyder nye lejligheder op i øjeblikket. Amager er simpelthen gået fra at være et udskud til nu at være et utroligt attraktivt bosætnings- og udviklingsområde.

Der er flere forskellige årsager til, at der bliver bygget, og at boligmarkedet vækster. Der ses en fremgang i byggebranchen, der påvirker markedet. Men især boligbyggeri driver markedet og den vækst der ses. Herudover er det heller ingen hemmelighed, at der er behov for boliger i København på grund af stigning i befolkningstallet. Problemet er blot, at der ikke er den store plads at bygge på i København. Derfor er det utrolig attraktivt at udnytte de områder, der ligger omring København så som Amager. Amager er direkte forbundet til resten af København via de to metrolinjer, som garanterer en hurtig connection til det fantastiske Københavnske kultur- og byliv.

Amager er både sin egen og en del af København

Det er selvfølgelig ikke kun på grund af boligbyggerierne, at Amager er et fantastisk sted at bo. Hvis Amager ikke havde en helt masse spændende ting at byde på, ville så mange københavnere jo slet ikke overveje at bliver amagerkaner. Amager er nemlig sin helt egen by eller faktisk ø i byen og byder på en masse fed natur og spændende aktivitet. Havnebadet Islands Brygge er et friluftsbad, der er utroligt velbesøgt på Amager. Men hvis man er mere til strand, findes Amager Strandpark på modsatte side af øen. På Vestamager findes 2000 hektar fredet natur og traktørstedet, der byder på fantastisk frokost med udsigt. Derudover findes der også mange arkitektoniske perler på Amager bl.a. CopenHill, 8TALLET, VM-husene og meget andet.

Hvis du ikke er fristet til at flytte Amager nu, så er den helt gal. Medmindre du mangler mere information om, hvorfor Amager er den største udviklingsmæssige perle i København, så skal du blot kontakte en ejendomsmægler på Amager.