Kategorier
Uncategorized

Det kan du blive med en uddannelse som elektriker

El-branchen byder på mange muligheder

Med en elektrikeruddannelse i rygsækken kan man beskæftige sig med elektriske anlæg inden for mange forskellige områder og på forskellige måder. Man kan som elektriker i Nykøbing F vælge at videreuddanne sig til projektleder, maskinmester eller noget helt tredje. Man kan også vælge at læse videre på installatøruddannelsen og blive godt klædt på til livet som selvstændig og autoriseret el-installatør.

Er du glad for vandet og den friske luft? Overvej jobbet som skibselektriker

Der findes næsten ingen grænser for med hvad og hvordan, du kan arbejde som færdiguddannet elektriker. Nyder du den friske vesterhavsvind og en båd der gynger, så er jobbet som skibselektriker måske vejen for dig. Her får du ansvaret for samtlige former for elinstallationsarbejde på skibet, såsom opsætning af GPS, fejlfinding og meget mere.

Du kan også vælge at videreuddanne dig til ingeniør, hvis du ønsker at arbejde mere strategisk med planlægning af fremtidens el-løsninger.

Der er efterspørgsel på elektrikere

Der er stor efterspørgsel på folk med teknisk viden inden for elinstallationer og elbranchen generelt. Ønsker du at være selvstændig er det lige før, du kan slå dig ned hvor som helst. Ifølge ug.dk er beskæftigelsesmulighederne for elektrikere særligt gode i Nordsjælland, men du kan arbejde i hele landet for offentlige såvel som private kunder.