Kategorier
Uncategorized

Festtelt udlejning

Hold et brag af en fest med festtelte fra jysk festudlejning

Uanset om du skal holde bryllup, rund fødselsdag, sølvbryllup, konfirmation eller 18 års fødselsdag, er det værd at overveje, om du ikke skal gøre det i et telt i haven eller lignende?

Et festtelt er altid en god løsning. Det er tilmed en fleksibel løsning, da det giver dig mulighed for at holde en fest med god plads til alle – uanset om I bliver 30 eller 500 mennesker samlet.

Overvej hvilken fest, du skal holde, inden du vælger festtelt

Inden du vælger det eksakte festtelt, du vil leje, er det dog en god ide, at du gør dig visse overvejelser omkring, hvilken type af fest, du ønsker at holde. Sørg for at der er plads til det antal gæster, du ønsker at invitere. Som udgangspunkt skal der være 1 m2 pr. gæst, men dette varierer alt efter hvilken fest, du ønsker at holde, og om du ønsker dans, livemusik, rundborde eller lignende.

Lej dit festtelt til din næste fest hos Jysk Festudlejning

Jysk Festudlejning kan være behjælpelige med et stort udvalg af festtelte til din næste fest. De har telte på henholdsvis 6, 9 og 12 meter i bredden, som alle kan fås med uendelig meter i længden, så du kan få et festtelt, der er lige præcis den størrelse, du skal bruge.

Derudover kan de også levere festtelte med gulv, så du og dine gæster er beskyttet mod regn samtidig med, at det udjævner underlaget, så det bliver lettere at danse til den lyse morgen. De er eksperter på området, så kontakt dem endelig, hvis du ønsker råd og vejledning til at finde lige netop det telt, du har brug for.