Kategorier
Uncategorized

Gode råd til at vælge indendørs lamper

Du støder helt sikkert på en jungle af lamper og muligheder for indendørs belysning, hvilket kan gøre det en smule uoverskueligt at vælge de helt rigtige indendørs lamper. Skal der indrettes med nye indendørs lamper hjemme hos dig, så læs videre her for at få inspiration til, hvor du bør starte i din lampe-indretningsproces.

Indendørs lamper til diffus og direkte belysning

Opsætning af indendørs lamper handler om at skabe en belysning i rummet, som giver mening i forhold til dine behov og din adfærd i boligen. Start med at overveje, hvor der er behov for diffust lys, og hvor det kan give mening med direkte lys. Det diffuse lys er en blød og generel belysning af rummet, mens direkte lys bruges til at rette belysning mod arbejdsområder.

Forskellige indendørs lamper – gå aldrig på kompromis med belysningsniveauet

Der findes mange typer indendørs lamper såsom:

  • Bordlamper
  • Loftslamper
  • Spotlys
  • Gulvlamper
  • Væglamper.

Da mange vælger indendørs lamper på baggrund af design, form eller stil, kan man let komme til at overse, hvordan lampen egentlig lyser. Vær derfor opmærksom på, om belysningen lever op til dine behov, så du ikke bliver skuffet, når du kommer hjem.

Brug lamper som et twist i indretningen

Du kan sagtens mikse forskellige indendørs lamper i det samme rum. Det skaber et twist i indretningen og er en måde til at lege kreativt med den indendørs belysning.