Kategorier
Uncategorized

Hvad er Flanger bolte?

Flanger bolte er velkendte til industriarbejde. Bolten er udviklet til at holde bedre i de brugte materialer end normale bolte. Derfor anvendes de typiske til store rørkonstruktioner, hvor der er behov for en solid forankring af materialerne. Hvad der karakteriser en flanger bolt er dets anti-roterende design: Det sker ved, at tænderne på siden af hovedet griber fast i materialet. Bolten er derfor meget sværere at skrue ud igen, når den først er spændt fast. Et andet træk er, at møtrikken har et anderledes design end andre bolte. Den ene side af flangemøtrikken er lidt bredere end den anden. Det medfører en jævn trykfordeling, når bolten skrues i, og når den sidder i væggen.

Flanger bolte er meget alsidige. Selvom der er forskellige typer flanger, er der ikke krav om, at den samme type kun kan anvendes ved opbygning af et flangesystem. Når du skal udvælge bolte til flangesystem, er det vigtigere, at du kigger på boltens størrelsen samt antallet af huller. Det betyder, at du har mange flere muligheder for at kombinere flanger bolte end normalt. Boltene findes dog i forskellige kvaliteter, så der er også forskel inden for størrelserne.

Uanset hvilken type flanger bolt du søger, kan du finde den hos Boltspecialisten. Det er en virksomhed i Kolding, som specialiserer sig i at sælge og vejlede kunder til at finde de rette bolte til den rette opgave. De har samarbejde med mange bolt-produktioner og videresælger dem til kunderne. Det betyder, at du får et meget større udvalg end ved besøg hos den enkelte producent – heraf navnet Boltspecialisten. Leder du efter flanger bolte, har de også et stort udvalg af dem, som du kan vælge imellem. Du kan tage kontakt dem i deres virksomhed, og hvis du gerne vil læse om de bestemt typer bolte, kan du få et stort overblik på deres hjemmeside.