Kategorier
Uncategorized

Hvad koster nyt tag pr. m2?

Et nyt tag er en dyr form for tagrenovering, og det er ikke til at komme udenom, at det er en stor portion penge, der skal betales. Men ofte kan det være prisen værd. Både fordi det kan være med til at reducere varmeregningen og øge værdien af din bolig.

Prisen på tag afhænger af flere forhold

Det er svært helt konkret at sige, hvad det vil koste at få et nyt tag, eller hvad prisen på nyt tag pr. m2 er. Det er det, da prisen varierer rigtig meget, og afhænger i høj grad af, hvilket tag du ønsker. Derudover vil det også blive dyrere, hvis du fx har ovenlys vinduer eller kvist. Ligesom både taghældningen og undertagets stand er en væsentlig faktor, der har stor betydning for prisen.

Kontakt en tømrer for et prisoverslag

Vil du gerne have noget mere konkret at forholde dig til, så anbefales det, at du kontakter en professionel tømrer, som kan give dig et prisoversalg på en tagrenovering. På den måde vil du have noget mere at forholde dig til, og du vil finde ud af, hvad prisen for nyt tag pr. m2 er.

Skal du have nyt tag på en bolig i Hobro, er der mange dygtige tømrer, som står klar til at hjælpe. Du kan kontakte BK-Byg Tømrer- Og Snedkerforretning ApS, som har mange års erfaring med både reparation af tag og udskiftning af tag. Dermed vil de kunne give dig den hjælp, du har brug for.