Kategorier
Uncategorized

Hvordan virker hypnose?

En alternativ behandlingsform

Hypnose er en behandlingsform, hvor hypnotisøren skaber kontakt til dit ubevidste sind for at kunne påvirke din hjerne. Det er nemlig her, der oftest ligger udfordringer, som du ikke selv er bevidst om endnu, som hypnotisøren derfor kan gå ind og arbejde med. Hypnose foregår således, at du kommer i en tilstand, der kaldes trance. Det kan føles lidt ligesom at være i en dagdrøm, selvom du er fuldt bevidst om omgivelserne omkring dig, mens du er i trancen. I trancen guider hypnotisøren dig til at forestille den forandring, du ønsker i dit liv og med at tilsidesætte den frygt, som holder dig tilbage.

Hypnose kan afhjælpe angst og stress

Der er forskel på, hvor modtagelig forskellige mennesker er for hypnose. Derudover vil antallet af nødvendige hypnosebehandlinger også afhænge af hvilken udfordring, du gerne vil have hjælp til at løse. Men behandling med hypnose kan både være med til at afhjælpe stress, angst og lavt selvværd. Eksamensangst eller rygestop kan hypnose også afhjælpe. 1-5 sessioner med hypnose kan der være brug for alt efter hvilken udfordring, der skal afhjælpes.

Hypnosebehandling i hele landet

Du kan få behandling med hypnose i København, Aarhus, Aalborg, Bornholm, ja faktisk i hele landet. Så det er bare med at få det afprøvet, hvis du er nysgerrig på behandlingen eller ønsker en effektiv måde at vende dit liv i en mere positiv retning.