Kategorier
Uncategorized

Skal i tegne Croquis til jeres polterabend?

Står du og skal planlægge den sjoveste polterabend til dato? Der kan følge mange hovedpiner med, når man skal stå for og arrangere polterabender. Det kræver tid, penge og evnen til at tænke ud af boksen. Det kan hurtigt blive dyrt at holde den sjoveste og hyggeligste dag. Ofte ligner arrangementerne også hinanden, og det kan derfor også være en god idé at tænke lidt ud af boksen. En god og kreativ idé, som helt sikkert vil bringe smil på læberne, er croquis tegninger.

Du går ikke galt i byen med croquis tegninger

Der findes mange festlige og hyggelige indslag på den vigtige dag. Du har måske googlet dig frem til forskellige idéer, eller har forhørt dig hos venner og familie. Du skal derfor heller ikke snydes for gode idéer her. Du kan blandt andet:

  • Arrangere en hyggelig brunch
  • Tage til sumobrydning eller lasertag
  • Tegne croquis
  • Holde en festlig aften på en klub i byen

Vælger du croquis tegning af en nøgen mand eller kvinde, går du ikke galt i byen. Dette vil både være et hyggeligt og sjovt indslag, som nok vil få de fleste til at trække på smilebåndet.

Kreative evner eller ej – et populært indslag

Croquis tegning er et indslag, som vil passe til enhver smag. Måske er du og dine venner de kreative typer, som kan lide at fordybe sig, og synes det er spændende at tegne en nøgen krop. Men du behøver slet ikke være kreativ, for at synes, at croquis tegninger er sjovt. Croquis tegninger egner sig nemlig også til de friske typer, som bare synes, at det er fedt at prøve noget anderledes. Uanset hvilken type du er, er croquis tegninger noget, som du nok ikke gør hver dag – og garanteret vil være en sjov ting at kigge eller tænke tilbage på.