Kategorier
Uncategorized

4 gode råd til dig, der snart skal tage kørekort

Skal du snart ud på de danske veje, og er du ved at undersøge, hvor det er bedst at tage kørekort? Der er nogle ting, som er vigtige at være opmærksom på, inden du vælger det sted, hvor du skal tage kørekort. Vi kommer her med 4 gode råd til dig, som snart skal lære at køre bil.

 1. Undersøg om du har tid til at tage kørekort og planlæg din tid
  Inden du tilmelder dig teorikurser, så er det en god idé at tjekke, om du har plads i kalenderen til teoritimer samt kørelektioner. Hvis du misser noget af teorien, kan det tage dig længere tid at få kørekortet i hånden, fordi der er nogle krav til, hvor mange teoritimer samt kørelektioner, du skal have haft inden køreprøven.
 • Hav styr på lægeerklæring og førstehjælpskursus, inden du starter
  Det er en fordel, hvis du har indhentet en lægeerklæring fra din læge inden, du begynder på teori- og køretimer. Derudover skal du have bestået et førstehjælpskursus inden din endelige køreprøve. Det er rarest for dig selv at have styr på disse ting i god tid, så vejen til kørekortet bliver lettere.
 • Vær opmærksom på priserne hos køreskolerne
  Det viser sig, at der er kæmpestor forskel på køreskolernes priser, selvom de oftest tilbyder de samme ydelser. Derfor bør du sætte dig godt ind i de køreskoler, du overvejer at blive en del af, og sammenligne priserne. Prisen for teoritimer og kørelektioner kan koste alt mellem 9.000-15.000
 • Vælg en kørelærer, du føler dig tryg ved
  Når man kører bil, har man et ansvar – det er et stort køretøj, og derfor skal det føles trygt, når du lærer at køre bil. Forhør dig eventuelt ved venner og læs anmeldelser, så du kan træffe den bedste beslutning for dig.