Kategorier
Uncategorized

Hvorfor benytte haveservice?

De grønne omgivelser og den friske luft har en beviselig, positiv indvirkning på den mentale tilstand. Private haver og udendørsarealer på arbejdspladsen kan danne små oaser i hverdagen. Familien kan samles på plænen til leg og hygge i weekenderne, og kollegaer kan samles over frokosten i forårssolen. Udelivet har en stor effekt på det sociale, og områderne skal derfor passes og plejes.

Det kan imidlertid være en næsten uoverkommelig affære at vedligeholde de grønne arealer. Planterne og græsset holder aldrig ferie. De er i konstant vækst, når solen er fremme, og det er svært at følge med. Derfor kan det være en kæmpe fordel at skaffe haveservice udefra.

En professionel anlægsgartner har den nødvendige viden, kompetencer og redskaber til at holde plænen og bedene flotte og bekæmpe forfald og ukrudt. Vælger du haveservice, vil gartneren komme forbi med jævne mellemrum og tilse alle de grønne områder. På den måde kan familien eller arbejdspladsen nøjes med at nyde frugterne af anlægsgartnerens arbejde uden selv at skulle løfte en eneste grøn finger.

Haveservice – en klog investering

Det er ganske vist ikke gratis at indgå en aftale om haveservice, men det er en investering, der betaler sig på den lange bane. Anlægsgartneren vil bl.a. sørge for at kantklippe langs virksomhedens parkeringsplads fra tid til anden. Bliver dette ikke gjort, vil græsset med tiden beskadige asfalteringen, så der skal kastes en frygtelig masse penge efter lægning af ny asfalt.

Derhjemme vil du spare en masse tid på slidsomt arbejde ude i haven. Den løbende haveservice vil frigive dyrebare timer, som du i stedet kan tilbringe sammen med ungerne.

Både privat og i erhvervslivet har haveservice den fordel, at forfaldet holdes fra havelågen. Det forhindrer større udgifter i at komme snigende, og der bliver mere tid og overskud tilovers.